Om meg

Marit ØdegaardPhoto on 2011-04-12 at 14.01 #3

Jeg er utdannet ved Statens Balletthøyskole (KHIO) 1987-1990, har i mange år vært utøvende scenekunstner. Siden 2005 har jeg hatt praksis som autorisert Feldenkraispedagog.

For å undervise Feldenkraismetoden® må du være autorisert pedagog, og ha tatt et studium på deltid over 4 år i en godkjent utdannelse gjennom Eurotab, Natab eller Austab.

Min utdannelse har jeg gjennom The Feldenkrais Method® Professional Practitioner Training Program 2001-2005, under ledelse av Beatriz Walterspiel, og er medlem av NFAFP.

Siden jeg har bakgrunn fra scenekunst, underviser jeg ofte dansere og scenekunstnere. Min undervisning er likevel rettet mot enhver som ønsker å bevege seg friere og å føle seg bedre med seg selv i hverdagen og i sitt arbeide.

Jeg har også erfaring som miljøterapeut innen psykiatrien, da jeg har jobbet på Oslo Hospital i 6 år. Jeg jobber også med enslige mindreårige flyktninger.

Jeg har regelmessige kurs i Awareness Through Movement®, og privatelever i Functional Integration®. Jeg tar også oppdrag for ulike grupper med spesifikke behov.

Foruten å arrangere kurs i egen regi, har jeg undervist Feldenkraismetoden® for bl. annet Akademi for Scenekunst, Skolen for Samtidsdans, Rom for Dans, ProDa Oslo, Dans i Nordtrøndelag, CODA Internasjonale Dansefestival, Centre National de Danse i Paris, Skuespillersenteret, Danscentrum Gøteborg, Elixia, Torggatabad treningssenter og Arca aktivitet og helse.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s